Bling it on! Molly Lac

Postoje obilježja laka za nokte koja ga čine modernim bez obzira na doba godine i prigodu! Ta obilježja uključuju jak pigment ili jedinstvene boje. Što ako bi postojao trajni lak koji bi se isticao s oba ta obilježja...? Onda bi to jednostavno bilo briljantno! Sjajni trajni lakovi Bling it on! su odličan primjer lakova koji su savršeni za svakodnevnu i posebnu prigodu! Od devet fenomenalnih boja iz ove kolekcije možete birati između svijetlih i tamnih nijansi najpopularnijih boja. Zahvaljujući tome oni idu dobro sa skoro svakim stylingom – od sportskog do elegantnog.

 

Blistaj predivnim sjajem u bilo kojoj prigodi!

Cijela kolekcija sjajnih trajnih lakova Bling it on! je paleta predivnih boja u originalnim izdanjima. Bijela, hladna roza, crveno ružičasta ili oceansko zelena su samo neki od devet trajnih lakova iz ove MollyLac kolekcije. Sama imena ovih sjajnih trajnih lakova su jako intrigantna. "Red me now", "Frozen rose" ili "Sucree" savršeno odražavaju efekt koji se može dobiti s njima. Bling it on! i ostale kolekcije od MollyLaca također imaju i mnogo drugih, ne manje važnih, prednosti.

 

Sjajni trajni lakovi Bling it on! MollyLac – Prednosti

Kolekcija sjajnih trajnih lakova MollyLac Bling it on! sadrži devet fenomenalnih boja za svakoga! Uvjerite se sami da oni imaju mnoge prednosti koje čine kupnju ovih lakova najboljom mogućom odlukom!

 

Visoka kvaliteta

Sjajni trajni lakovi MollyLac su primjer visokovkalitetnog proizvoda. Što to znači? Oni se odlikuju svojim svojstvima – uključujući pigmentaciju, neprozirnost i konzistencija, o kojima smo više napisali niže.

 

Maksimalna izdržljivost

Sjajni trajni lakovi iz Bling it on! kolekcije traju na noktima do 4 tjedna! To je izdržljivost na kojima im zavide proizvodi čak naj eksluzivnijih brendova. Ako želite spektakularan efekt bez velike potrošnje, MollyLac lakovi su uvijek sjajna ideja!

 

Jaka pigmentacija

Kada gledate boje sjajnih trajnih lakova iz Bling it on! kolekcije, na prvi pogled možete vidjeti njihovu maksimalnu pigmentaciju. Upečatljive su i predivne! Svatko tko se voli istaknuti će zasigurno cijenti njihovu jarkost.

 

Savršena neprozirnost

Sjajni trajni lakovi Bling it on! od MollyLaca imaju savršenu neprozirnost već na prvom sloju! Zahvaljujući tome možete uštediti puno vremena na manikuri. Također zbog toga nokti traju mnogo dulje!

 

Savršena konzistencija

Čak i ako niste iskusni u ukrašavanju noktiju s nanošenjem ovih sjajnih lakova zasigurno nećete imati poteškoća. Sve to zahvaljujući savršenoj konzistenciji, koja dopušta brzo i jednostavno nanošenje trajnog laka.

 

Bling it on! kolekcija – izvrsna samostalno, ali također sjajna u društvu!

Svaka od boja sjajnih trajnih lakova od Bling it on! MollyLac će izgledati savršeno samostalno ili u kombinaciji s drugim proizvodima npr. dekoracijama. Zahvaljujući tome možete dobiti potpuno drugačiji efekt i nadograditi ga svaki put. Uostalom naravno da želite drugačiji styling za svaki dan i za posebnu prigodu. Sa sjajnim trajnim lakovima Bling it on! to je moguće!

 


Novija objava